~ ~ ~ ~ ~

Nieuws
- 2012 -

 

28-12: In Wijchen op de show werd Chase beste van het ras en won ook een grote herdershondengroep! Een prachtige afsluiter van een fantastisch showjaar:-)
Het nieuwe jaar beginnen we met een nieuwe hond. Als ik weer thuis ben meer nieuws hierover.

08-12:
Nieuwe showresultaten.

03-12:
Showresultaten bijgewerkt, en we hebben pups.

21-11:
De showresultaten zijn bijgewerkt. Ook verwachten we binnenkort pups.


13-09:
De showresultaten van Leipzig en Rotterdam zijn bijgewerkt.

13-07:
Ik loop een beetje achter met de updates maar de showresultaten van Oberwart en Luik staan erop. Nieuwe foto's van de pups. Ricotje is verkocht naar Frankrijk. Stitch gaat in september terug naar Noorwegen en dan komt er een nieuwe reu bij ons:-)

12-07:
Beertje en Tina hebben pups:-)

03-07:
Op de show in Genk haalde Stitch 1U/res.CAC/CACIB

23-06:
 Op de show in Uden won onze knappe Hayden 1U/CACJ in een grote jeugdklas (10) en werd reserve beste teef:-)

15-06:
Het vorig weekend hebben onze honden weer prachtige resultaten behaald. Hayden haalde in Hulten haar laatste jeugd CAC en is hiermee Nederlands Jeugdkampioen:-) Hartelijk dank Monique Slegtenhorst om Hayden mee te nemen en Debby Michielsen voor de handling:-))

Ik was zelf met Stitchie en Dimphy in Erfurt (D). Op de Nationale show wonnen ze allebei hun klasse en haalde hiermee het CAC. Stitch is hiermee
Duits VDH Kampioen. De dag erop op de Internationale show haalde Stitch 1U/CAC/CACIB/BOB en de titel Landessieger Thuringen. Dimphy haalde 2U/res.CAC.

Ondertussen is Quashee Pillow Talk ~Molly~ ook lekker bezig op shows. Zowel in Gersthofen, Mannheim en Bergheim (D) haalde ze 1U / CAC / BOS.

Dan zijn we ook supertrots te melden dat 3 kinderen van onze multi Ch. Quashee Uncovered Glama Boy ~Jacco~ zullen deelnemen aan de European Open Agility in Zweden. Ook is er al een dochter gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap agility in TsjechiŽ.

Klik hier om het filmpje te zien van Carla en Chickie tijdens de kwalificatie wedstrijd.
En klik hier om Jazz in actie te zien die zich heeft gekwalificeerd voor het WK.
Zij is tevens winnaar van de Grote Prijs van BelgiŽ.

Beauty and brains hand in hand together!!!;-)


06-06:
Nieuwe foto's van Hayden en Dimphy.

04-06:
 Quashee Glorious Rose is met haar baasje Anke Belgisch Kampioen agility graad 2 geworden. Dit was tevens de beste jaarprestatie van alle Antwerpse deelnemers. Proficiat Anke:-))

03-06:
Het afgelopen weekend was weer druk, gezellig en succesvol;-) In Arnhem werd Hayden wederom beste teef, en Stitch reserve beste reu.
De dag erop in Saarbrucken op de Internationale show kreeg Hayden 1U/CAC-J en de titel Saarland Jugend Sieger.  
Dimphy kreeg 2U/res.CAC.
Molly (Quashee Pillow Talk) van Marthe Steimens haalde 1U/CAC/res.CACIB. Hieronder een foto van knappe Molly (Benji x Sascha)

De dag daarop was de Nationale show in Saarbrucken, en dan kreeg Hayden 2U en Dimphy vanuit de tussenklas 1U/CAC en Beste van het Ras:-)

20-05:
 Alweer 3 weken geleden ben ik samen met Monique Slegtenhorst voor een kleine week naar het prachtige Zadar in KroatiŽ geweest. We hadden daar 4 shows en ik had Ricotje, Sascha en Stanley bij. Rico en Sascha zijn beide Kroatisch Kampioen geworden. De volledige uitslagen staan bij de showresultaten. Op de pagina van Rico nieuwe foto's gemaakt aan het strand van Zadar.

In Dortmund was ik met Champy en Dimphy die resp. 2U/res.CAC en 4U behaalden.

Met Hemelvaart was ik op de Joe Kat show met Stitchie en Hayden. Stitch werd reserve beste reu en is met deze opgewaardeerde res. CAC Nederlands Kampioen. Zijn dochter Hayden werd Beste van het Ras en haalde hiermee het jeugd CAC en CAC:-)

Ook in het buitenland hebben onze hondjes goed gescoord. Jecky (multi Ch. Quashee Operation Chaos) was op shows in de Ukraine en is daar nu ook kampioen.
Kaycie (Ch. Quashee Million Dollar Baby) was 2 dagen op shows in Bratislava (Slowakije) en haalde daar ook stralende resultaten.

Inmiddels is ons Beertje gedekt door Stitch en hopen we begin juli op sable en/of driekleur pups:-)


22-04:
Faith, Toffy, Hayden en Dimphy hebben hun eigen pagina gekregen. De tevenpagina wordt nog aangepast.

09-04:
Op de show in Leeuwarden haalde Rico 1U in tussenklas en Hayden had haar showdebuut en haalde 2U in jeugdklas.

03-04:
Op de show in Luxemburg haalden Rico, Stitch en Nicky een 2e plaats.

Nieuwe foto's van Nicky.


29-03:
Nieuwe foto's van de pups.

23-03:
Twee weken geleden heb ik een fantastisch weekend gehad op Crufts in Birmingham. Ondanks dat de meeste van onze honden gekwalificeerd zijn om hieraan deel te nemen ging ik wederom als bezoeker zodat ik op mijn gemak alles kon bekijken en winkelen. Ik had wel onze Whisper bij omdat die voor een jaar naar een fokker in Ierland gaat.

Op de show in Leiden afgelopen zondag haalde Stitch 4U, en Dimphy won wederom de jeugdklas en werd res. beste teef wat ons een volle CAC oplevert omdat de hond die won al Nederlands Kampioen is:-) Dimphy heeft hiermee al 3 CAC's voor de Nederlandse kampioenstitel.

Foto's van Vinny's pups.


08-03:
Het afgelopen weekend had ik weer super resultaten in binnen- en buitenland met de hondjes:-) Ik zelf was in Zagreb (KroatiŽ) met Stitchie en Ricotje. Op zaterdag was Rico BOB en zondag Stitch. Stitch is nu Kroatisch Kampioen.
Ons Dimphy was met Lindsay en Jeanet De Paauw (bedankt hiervoor!) op de show in Groningen waar ze haar 3e jeugd CAC haalde en hiermee Nederlands Jeugdkampioen is. We zijn heel trots op onze kleine meid want in slechts 3 shows heeft ze haar 3 punten bijeen gedaan:-)

Tijdens mijn weekendje Kroatie zijn thuis ook Vinny en Kevin's pups geboren: 2 prachtige goldsable reutjes. Als ik thuis ben van Crufts zet ik ze op de website.


06-01:
 Fantastisch begin van een nieuw showjaar:-)) In Eindhoven op de show haalde Stitchie 1U/CAC/CACIB/BOB. Ons Dimphy won de jeugdklas met CAC-J en werd uiteindelijk ook nog reserve beste teef.
Special thanks to Justin Carroll from Woodhaven showteam for handling our Dimphy:-)


Zondags erop ging ik met 3 hondjes naar Luxemburg. Ricotje haalde CAC in de tussenklas, Hayden kreeg 2VB in de puppieklas en Dimphy won een hele grote jeugdklas en werd hiermee Luxemburgs Jeugdkampioen.

Onderstaand:
Ricotje CAC tussenklas
photocredit: Inge van EngelenHayden 2VB puppieklasDimphy 1U/CACJ: Luxemburgs Jeugdkampoen

 

 

~ Webdesign ~