*

 Thai Silk Apricot Bloom
imp. Rusland

- 27-07-2011 -

 

Fokker: Svetlana Mironenko
Eigenaar: Monique van Poppel

 - 2 x CAC

- 1 x res. CAC

-1 x res. CACIB

 

Thai Silk Apricot Bloom

Ch. Chriscendo Card Shark Ch. Foxworth Five Card Stud Ch. Starlight's Fun Time
Foxworth Film Star
Ch. Chriscendo Cottage Rose Ch. Chriscendo Call to Arms
Chriscendo Cameo Rose
Ch. Thai Silk California Dream Ch. Tokie Top Performance Ch. Tokie the Legend Continues
Tokie Takes my Breath Away
Ch. Beautifull Star's Kitty Bamboocha Ch. Golden Star's Chosen One
T & P Pom's Koey
 

Sinds 1991 hebben wij altijd 1 of 2 keesjes gehad. Hondjes zonder stamboom maar we hebben er super veel plezier aan beleeft. Al verschillende jaren was ik op zoek naar een goeie pomeranian om mee te kunnen showen en fokken, maar dat bleek een redelijk hopeloze missie! Ik heb lange tijd op de wachtlijst gestaan bij kennel Chriscendo in Canada maar uiteindelijk is dat contact verwaterd omdat ik niet fanatiek genoeg was.

Ik wilde perse een hondje met Amerikaanse en/of Thaise bloedlijnen! Via facebook ben ik in contact gekomen met Svetlana Mironenko en zij had op een gegeven ogenblik een teefje te koop! De vader is Sharkie van kennel Chriscendo en aan moeders kant zit de legendarische Tokie The Legend Continues, 2 van mijn favoriete pomeranians!
In de kerstvakantie van 2011 ben ik naar Rusland gevlogen om "Toffy" in het echt te zien, en heb ze meteen mee naar huis genomen.

Toffy is een heel brutaal, onverschokken, eigenzinnig, leuk en grappig hondje! Tegenover gesteld van karakter als de shelties! Ze speelt altijd met Hayden, Rico en Dimphy en is echt een gangmaker. Ze is van niks of niemand bang, en alle shelties hebben diep respect voor haar!;-)

We kijken er al naar uit om in de toekomst met haar te gaan fokken:-))

 


op alle foto's is Toffy bijna 7 maanden oud
 


Back