~ ~ ~ ~ ~

Nieuws
- 2011 -

 

30-12:  Wij blikken -wederom- terug op weer een fantastisch kynologisch jaar:-) Op showgebied hebben we tientallen CAC's, CACIB's en kampioenstitels behaald met verschillende eigen gefokte honden als ook met onze Noorse gast Stitch. We hebben een paar prachtige nestjes gehad waaruit we 2 veelbelovende jonge teven hebben aangehouden: Dimphy en Hayden. Om een topjaar goed af te sluiten ben ik in de kerstvakantie naar Rusland geweest om een pomeranian pup op te halen.
Het plan voor 2012 is om weer keihard te gaan werken voor hopelijk weer mooie resultaten.
Tevens wil ik de mensen bedanken die geholpen hebben met honden te showen en onze stagieres Dimphy, Ilse en Pascalle voor alle hulp thuis:-)


14-12:
Afgelopen zondag was ik op de show in Wijchen. Stitchie haalde 1U/res.CAC/CACIB. Ons Dimphy haalde het jeugd CAC maar werd ook beste teef en beste van het ras. Een fantastisch showdebuut voor onze kleine meid:-)

Ook zijn we erg trots op Mainlands Ask Again die onlangs op de show in Lillestrom (N) Noors Kampioen werd. "Ask" is een broer van ons Nicky uit een eerder nest, en is inmiddels de 2e kampioen uit dat nest.


30-11:
Op de Winner in Amsterdam werd Champy 2e in kampioensklas. Ricotje werd Jeugdwinner en heeft zich hiermee voor de 2e keer gekwalificeerd voor Crufts:-))

24-11:
Op de show in Bleiswijk haalde Ricotje zijn laatste jeugd CAC en is nu Nederlands Jeugdkampioen:-) Stitchie haalde het res.CAC/CACIB.

Het afgelopen weekend ben ik met Rico en Stitch naar Zagreb/KroatiŽ geweest. Op vrijdag hadden we een specialshow. Daar kreeg Ricotje 1U/CACJ en Stitchie haalde ook het CAC. De dag erop was het echte werk, CACIB show met Crufts kwalificatie:-) Ricotje haalde het jeugd CAC en hiermee de ticket om deel te nemen aan Crufts:-)) Stitchie haalde het CAC en res. CACIB. Later werd Ricotje ook nog beste van het ras:-)
En op zondag was het ook weer showtime. Ricotje haalde het jeugd CAC en werd hiermee Kroatisch Jeugdkampioen en Zagreb Juniorwinner. Stitchie haalde wederom CAC/res.CACIB. Het was een fantastisch weekend met veel fun, samen met Dimphy van Herk:-)

Nieuwe foto van Kevin:-)

01-11: 
Nieuwe foto's van Tinki en Sascha's pups.

26-10:
Het afgelopen weekend was ik op de clubmatch waar Rico een ZG kreeg en Champy een U.

Vinny was op de show in Hannover waar ze haar laatste CAC haalde voor de Duitse kampioenschapstitel. Hartelijk bedankt Catherine Timmermans om ze mee te nemen en Nid Phengdis om ze te showen:-)


17-10:
Afgelopen zondag was ik met Beertje en Champy naar de Bundessieger show in Dortmund geweest. Champy kreeg 1U/CAC/res.CACIB. Mama Beertje kreeg 2U/res.CAC wat opgewaardeerd wordt tot een volle CAC die we prima konden gebruiken:-))

Nieuwe foto's van Tinki en Sascha's pups.


11-10:
Nieuwe foto's van Tinki en Sascha's pups.

Op de show in Charleroi haalde Stitchie 1U/CAC/BOS bij keurmeester Melchior uit Luxemburg. Hartelijk dank aan Debby Michielsen en Luc Goossens om Stitch mee te nemen naar Charleroi en te showen:-)


05-10:
Nieuwe foto's van Tinki en Sascha's pups.

Op de show in Zwolle haalde Whisper 1U/CAC/CACIB/BOB. Nu is hij echt Nederlands Kampioen;-)) (ik dacht dat hij dat al was na Eindhoven maar dat bleek een vergissing). Ricotje kreeg 3U.

29-09:
Foto's van Tinki's pups en een nieuwe foto van Sascha's pups.

28-09:
Ons Tinki heeft ook pups.

26-09:
Sascha heeft pups.

Op de show in Maastricht kreeg Ricotje 1U/CACJ/CAC/BOB en Stitchie kreeg 2U.

23-08:
 Nieuws bij pups verwacht.

08-08:
 Meteen nadat we weer thuis waren van vakantie ben ik met Champy naar de show in Luik geweest. Hij haalde 1U/CAC/CACIB/BOB en is hiermee Belgisch Kampioen:-) In de groep zat hij nog tot de laatste selectie maar uiteindelijk net geen plaatsing.
De week erop was ik met Vinny en Ricotje op de shows in Bremen. Zaterdags haalde Ricotje CACJ en Vinny CAC/res.CACIB en op zondag res.CACJ en CAC:-)

Nieuwe foto's van de pups:-)


05-07:
Afgelopen zondag was ik met Stitch en Ricotje op de show in Echt. Stitchie kreeg 1U/CAC/CACIB en Ricotje 1U/CACJ. Een mooie afsluiter van een fantastisch en succesvol eerste half jaar! Voorlopig was dit de laatste show totdat we terug zijn van een welverdiende vakantie:-)
Nieuwe foto's van de pups en een paar van Ricotje en Kevin.


27-06:
 Zaterdag was ik met Stitchie op de show in Genk. Hij haalde het CAC/CACIB, werd beste van het ras en heeft ook nog de herdershondengroep gewonnen.
Ondertussen kreeg Nicky thuis haar pups.

22-06:
Het afgelopen weekend ben ik met Vinny en Ricotje naar de shows in Erfurt geweest. Zaterdag moest Ricotje nog in de puppieklas. Hij kreeg 1 VB en werd beste pup. Omdat hij het allemaal wel heel spannend vond ben ik niet met hem in de erering gegaan. Vinny werd beste van het ras, en in een enorme herdershondengroep ook nog een mooie 3e plaats.
De dag erop was Ricotje net oud genoeg voor de jeugdklas. Hij werd 1e met Uitmuntend en ook Landesjugendsieger Thuringen. Vinny kreeg 2U/res.CAC/CACIB.

15-06:
 Het afgelopen weekend heb ik een fantastisch show- en funweekend gehad in SloveniŽ samen met Debby, Monique, Elynn en een bus vol honden waaronder Stitchie en Vinny. Die hebben allebei de Sloveense en Internationale Kampioenstitel gehaald waar ik heel blij mee ben. Foto's van het weekend volgen nog. Nog eens bedankt voor de gezelligheid en tot ons volgende weekendje:-)

In Arnhem haalde Mo Schilp met Senna (Ch. Quashee Peach Blossom) 1U/CACV en hiermee is Senna nu ook Nederlands Kampioen en Nederlands Veteranen Kampioen. Een hele dikke proficiat:-)

En ook kregen we super nieuws van Galina Grafshina uit Rusland. Zij was met Ch. Quashee Million Dollar Baby op 4 shows in Rusland. In totaal waren er op alle 4 de shows 75 shelties ingeschreven,  en Kaycie werd daar 3 keer beste teef onder (UK) keurmeesters B. Makepeace (kennel Lynaire), J. Ramtin (kennel Ramtin) en L. Petitt (kennel Lakebank). Hiermee heeft Kaycie ook de titels Club Campion en Russian Grand Champion.

02-06:
Op de show in Oss kreeg Stitchie 2U. In Bergheim op de show kreeg hij 1U/CAC, Vinny 2u/res.CAC en Ricotje 1VB en BOSP.
Nieuwe foto's op de pagina's van Ricotje en Nicky.

17-05:
Op de show in Goes kreeg Stitch 1U/CAC/CACIB/BOB en ook kreeg hij nog een mooie 5e plaats in de herdershondengroep.
Nieuws bij pups beschikbaar.

10-05:
Afgelopen vrijdag en zondag was ik met Stitch op de shows in Dortmund. Hij haalde beide dagen 1U/CAC. Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de FCI tellen de CAC's dubbel, dus dat zijn er dan meteen 4:-)


02-05:
Het afgelopen weekend was Hela met Jecky (multi Ch. Quashee Operation Chaos) op de shows in Timisoara (Roemenie) en haalde daar prachtige resultaten. Zie showuitslagen.

01-05:
Nieuws bij de geplande nestjes.

26-04:
Op de show in Leeuwarden kreeg Stitch 3U.

19-02:
Stitch heeft een mooie start gemaakt op de show in Antwerpen. Hij kreeg 1U/CAC/CACIB. Nicky kreeg 1U en Vinny 2ZG.

12-04:
nieuwe foto's van de pups.

05-04:
nieuwe foto's van de pups.

04-04:
Stitch heeft zijn eigen pagina.

29-03:
Nieuwe foto's van de pups.
22-03:
Nieuwe foto's van de pups en een nieuwe foto van Ricotje.

15-03:
Nieuwe foto's van de pups.

08-03:
 Het afgelopen weekend was ik naar de shows in Zagreb/KroatiŽ. Nicky haalde zaterdag 1U/CAC/CACIB/BOB, en Sascha 1U/CAC/res.CACIB. Op zondag haalde Nicky 1U/CAC/res.CACIB, hiermee is ze Kroatisch Kampioen. Sascha haalde 1U/CAC.
Tevens nieuwe foto's van de pups op 2 weken leeftijd.


01-02:
Op de show in Hoogstraten kreeg Champy 1U/CAC/CACIB/BOB en Nicky 1U/res.CAC/CACIB.
Nieuwe foto's van de pups.


22-02:
Gisteren heeft Beertje pups gekregen:-)
Nieuwe foto's van Ricotje.

10-02:
Afgelopen zaterdag hadden we een thuiswedstrijd in het Beursgebouw in Eindhoven waar onze Whisper ingeschreven was. Hij haalde 1U/CAC/CACIB/BOS. Hij is nu behalve Belgisch, Luxemburgs, Duits VDH, Internationaal, Kroatisch ook Nederlands Kampioen:-) Hiermee is een hele leuke showtijd met hem ten einde gekomen want hij heeft alle titels behaald die ik wilde hebben met hem. Mogelijk dat hij in de toekomst nog in een ander land geshowd zal worden, maar voorlopig blijft hij lekker thuis en gaan we weer verder agility trainen want de winterstop zit er op:-)
Hieronder nog enkele foto's van Whisper die in Eindhoven geshowd werd door onze super stagiere Dimphy:-)

Whisper met Dimphy Nederlands Kampioen. Bedankt:-)

01-02:
Op de internationale show in Mouscroun kreeg Whisper 1U/CAC/CACIB en werd Beste van het Ras. Hiermee is hij nu ook Belgisch Kampioen:-)

24-01:
Ons Ricotje heeft zijn eigen pagina. Met dank aan onze stagiere Dimphy voor de foto's:-)

17-01:
Sinds de kerstvakantie zitten we midden in renovatie van ons huis en daardoor is de website er over geschoten. Het huis is bijna klaar en ik ga de draad weer oppakken:-)
Afgelopen zaterdag was ik met Champy op de show in Genk (B). Hij haalde 1U/CAC/BOS. Jacco en Katja's mooie zoon Quashee Qan Ewe Dig It haalde 1U en werd beste jeugdhond. Nakomelingen van onze reuen hebben ook weer super gescoord. Barney's dochter Farah van 't Lozenbos 1U/CAC/BOB en Robbie's zoon Georgy van 't Hof Nadan res.CAC. Proficiat aan jullie allemaal:-)

 

 

~ Webdesign ~