~ ~ ~ ~ ~

Route

En zo kunt u ons vinden:
 

Komende vanuit de richting Antwerpen (BelgiŽ):

De E34 richting Eindhoven. Neem afrit 26 Arendonk/Retie, N118. Boven aan links richting Arendonk (nog 3 kilometer). U komt Arendonk binnen gereden, einde rechts (bij de kerk, midden in het centrum). Dit is een winkelstraat midden in Arendonk. Weg volgen, na een paar honderd meter met de bocht mee naar links, alsmaar rechtdoor rijdt u Arendonk uit en vanzelf Reusel binnen. Dit zal een 10 minuten zijn. Als u Reusel binnen rijdt zie u al van ver de kerk. Vlak na de kerk moet u linksaf de Kerkstraat in, en dan wonen wij aan de rechterkant op nr. 28, tegenover het park en naast een fietsenwinkel.

Komende vanuit de richting Eindhoven:

De A2 Maastricht/Venlo (Randweg Eindhoven). Volg op knooppunt de Hocht de A67 / E34 richting Eersel/Antwerpen. Neem afrit 32, Eersel/Hapert/Bladel/Reusel/Bergeijk. Boven aan de afslag linksaf de N284 op. Op de rotonde rechtsaf richting Reusel. Deze (provinciale) weg alsmaar blijven volgen tot u Reusel binnen rijdt (dit is een dik kwartier vanaf de snelweg). Vlak voor de kerk rechtsaf de Kerkstraat in, en dan wonen wij aan de rechterkant op nr. 28, tegenover het park en naast een fietsenwinkel.

Komende vanuit de richting Tilburg:

De A58. Vanuit richting den Bosch op knooppunt de Baars richting Eindhoven aanhouden. Neem afslag 10 Hilvarenbeek, onder aan de afslag linksaf de N269 richting Hilvarenbeek/Beekse Bergen/Reusel. Vanuit richting Breda (A58) afslag 10 Hilvarenbeek, onder aan de afslag rechtsaf de N269 richting Hilvarenbeek/Beekse Bergen/Reusel. Deze weg alsmaar volgen tot u Reusel binnen rijdt (dit is ongeveer 20 minuten vanaf de snelweg). Volg op de rotonde Reusel/Turnhout. Rij door tot aan de volgende rotonde, dit is in het centrum van Reusel. Hier linksaf. Vlak na de kerk linksaf. Dit is de Kerkstraat, en dan wonen wij aan de rechterkant op nr. 28, tegenover het park en naast een fietsenwinkel.