*

 Quashee Peach Melba

- 27-04-2002 -

Fokker/Eigenaar: Monique van Poppel

 

- Hopprinses
- Brabo Junior Winster
- 5 x CAC
- 7 x res. CAC
- Lokerse Winner 2006
- Sieger Stuttgart 2007

 
Quashee Peach Melba Ch.
Mehalah Merry Man
Marhabe Montrose Lirren Paper Boy
Lirren Amanda
Mehalah Marsh Maiden C'ur C'in Fun Bug
Mehalah Mels Magic
One of the King 't Wijnmeer King van den Horenbilck Lythwood Scalawag
Hermione van den Horenbilck
Halloween 't Wijnmeer Arlanvic Hot Toddy
Claudette 't Wijnmeer
 
Dit is Sindie. Ze komt uit een nest van 2 teefjes -Peach Melba en Peach Blossom- en het was niet makkelijk voor ons om te kiezen. Sindie en Senna zijn uiteindelijk allebei uitgegroeid tot hele mooie shelties die zeker gezien mogen worden. 

Sindie lijkt erg veel op haar moeder -onze Wiwi-, met als verschil dat Sindie toch wel op verschillende punten beter is. Ze heeft een langere hals, meer bone, een langere staart en hele mooie schuin geplaatste ogen. Ze is 37 centimeter groot, dus een flinke teef. Haar karakter is prima, maar ze is wel een beetje schrikachtig in vreemde situaties. Dat is heel erg jammer voor op shows, want dat vindt ze dus helemaal niet leuk. Sindie heeft nooit echt een super vacht gehad. We hopen dat ze na haar nestje in het voorjaar van 2004 wel een mooie vacht krijgt, en dan willen we het zeker nog eens gaan proberen op shows. Desondanks heeft ze op de tentoonstelling in Wijchen de kwalificatie "veelbelovend" gehaald in Puppieklas, en op de tentoonstelling in Eindhoven haalde ze een 2 Uitmuntend in een pittige Jeugdklasse. In BelgiŽ op shows heeft ze ook goed gescoord.

Haar zusje Senna doet het ook erg goed op shows. In Leeuwarden en Rotterdam heeft ze het reserve CAC gehaald, op de clubmatch van de Nederlandse Sheltie Vereniging werd ze zelfs beste teef en haalde hierdoor 2 CAC's.

Sindie is CEA vrij en heeft een compleet gebit. 

Sindie heeft in april 2004 haar eerste nestje gekregen, 5 pups, van onze Valerina Ross Versailles.

In de zomer van 2005 kreeg Sindie haar 2e nestje van de Zweedse reu Ch. Sheldon Space Joker, wederom 5 pups, enkel reuen. Hier hebben wij Kevin van gehouden.

In 2007 heeft Sindie haar 3e nestje (6 pups) gehad van Ch. Geiteryggen's Barney.

In 2008 zal Sindie haar laatste nestje krijgen. Van welke reu is nog niet bekend

 

Back