*

Quashee High O' Pinion

- 19-03-2000 -

Fokker/Eigenaar: Monique van Poppel

 

- 1 x CAC
- 1 x reserve CAC
- Hopprinses

 

Quashee High O' Pinion

Faradale Frisbee for Grandgables Ruscombe Play the Piper Ruscombe Pipe Major
Ruscombe Runabout to Gemette
Faradale Fadette Faradale Facination
Vonstry Wedding Belle
Leah 't Wijnmeer Mister Magoo of Blue Tails Ivick Whitegold de l'Erette
Tiakina Then He Kissed Me
Claudette 't Wijnmeer Glensanda Gallivanter
Moville Moonlight
 
Masja is onze enige driekleur teef. Ze is heel lief, rustig en makkelijk. Ze heeft een perfecte maat van 35,5 cm. en is een mooi stevig teefje om te zien. Op shows heeft ze het best goed gedaan, ze kreeg meestal wel Uitmuntend. Ze is een allemansvriend die met iedereen mee loopt.

Masja heeft een compleet gebit en is vrij van oogafwijkingen.

In november 2001 heeft Masja haar eerste nestje gehad van onze eigen Viper met als resultaat 4 pups waarvan 1 helaas dood was. Alles verliep probleemloos en Masja bleek een fijn hondje om mee te fokken waar wij natuurlijk heel blij mee zijn.

Op 15 februari 2003 kreeg Masja wederom probleemloos haar tweede nestje met 3 pups van de mooie Eastdale Born to Be Clown. In dit nestje waren het reutje en een teefje bijzonder mooi, daarom hebben we het reutje gehouden, en dat is ons Jaccotje;-))

In februari 2004 is Angel in Noorwegen gedekt. Ik heb toen van kennel Mainlands de blue merle reu Hillacre High On Style mee naar huis genomen om Masja te dekken als ze loops werd. In april 2004 werden er 5 pups geboren waarvan er helaas maar 2 over gebleven zijn, allebei driekleur teefjes. Hillacre High on Style -Brandon- hebben we na een paar maanden bij ons te zijn geweest in Juni 2004 weer terug gebracht naar Noorwegen, en er meteen een leuke vakantie van gemaakt in Denemarken, Noorwegen en Zweden.

In 2005 zal Masja haar laatste nestje krijgen. We komen er niet uit welke reu we willen gebruiken. Aangezien Masja en Sindie tegelijk loops zijn geweest in december 2004 worden ze dat misschien in de zomer van 2005 weer, en dan nemen we Masja mee naar Zweden om haar daar te laten dekken. We zijn bezig met de benodigde bloedtesten zodat die mogelijkheid er is, en ondertussen zijn we driftig op zoek naar een passende reu in Zweden. Mocht dit uiteindelijk niet gaan lukken wordt ze in Nederland gedekt door 1 van de 2 reuen die we voor haar op het oog hebben;-)

 

Back