*

 Kroatisch Quashee By Versailles

- 14-08-2005 -

Fokker/Eigenaar: Monique van Poppel

 
 

- 11 x CAC
- 4 x CACIB
- 7 x res. CAC
- 3 x res. CACIB

Quashee By Versailles Ch.
Valerina Ross Versailles
Ch.
Arcot Just a Moment
Ch.
Crisanbee Goldsmith at Myriehewe
Arcot Precious Moments
Valerina Ross Special For You Ch.
Arcot Inquisitive
Lynaire Bewitched
Quashee Hi O' Pinion Ch.
Faradale Frisbee for Grandgables
Ruscombe Play the Piper
Faradale Fadette
Leah 't Wijnmeer Ch.
Mister Magoo of Blue Tails
Ch.
Claudette 't Wijnmeer
 

"Beertje" is de dochter van ons eigengefokte teefje Masja en Sallie (Ch. Valerina Ross Versailles) en je kunt wel zien dat ze de looks van haar vader heeft;-)

Ze is  37 cm. en we vinden haar een heel mooi hondje. Ze doet ons heel veel denken aan onze Vinny. Die was met 4 maanden ook niet om aan te zien (bijna verkocht!), en werd daarna alleen maar beter. Beertje heeft een compleet gebit.

Beertje heeft een super karakter, vreemde mensen, vreemde honden groot of klein, ze vindt alles leuk en interessant. In onze eigen roedel is het wel een pittig hondje die weet wat ze wil.

In april 2006 had Beertje haar eerste show in Grefrath (D) en daar werd ze beste pup in show! Daarna hebben we haar eigenlijk nooit meer geshowd omdat ze een ongeleid projectiel is in de ring en omdat ze (nog) nooit echt supergoed in vacht heeft gezeten.

In 2007 kreeg Beer haar eerste nestje met onze eigen reu Kevin. Dit waren 5 pups waarvan wij Champy zelf gehouden hebben. In 2008 heeft Beertje weer pups van Kevin gehad. Wederom 5 pups.

 

 


Zagreb 2009: Benji 1U/CAC/CACIB/BOB, Beertje 1U/CAC/CACIB/BOS

Photocredit: DEYA

 

Back