~Tina~ ~Sascha~ ~Katja~

 

geboren op 12-04-2010:

1 driekleur reu
1 blue merle reu
3 driekleur teven

NOG PUPS BESCHIKBAARvan onderstaande ouders:
 

Ch. Lundecock's Hit and Run

Quashee Just Frost my Socks


19-05: Sascha en Benji's pups zijn het wildst van allemaal. Ze willen los, los, los. Rennen door het huis, spelen met Katja's pups, op onderzoek uit.
Op de foto's: links de 2 reutjes, rechts de teefjes.

 


26-04: Een van Sascha's teefjes had een dipje vorige week. We waren bang dat ze dood zou gaan, maar na een paar dagen bijvoeren ging ze weer op eigen kracht verder en ondertussen gaat het super met haar. Nu heeft de blue merle reu een dipje, maar dat is zo'n dikke beer, die kan wel wat hebben. Sascha is heel relaxt en vindt buiten spelen met de andere honden net zo belangrijk als bij haar pups liggen. Ook ligt ze veel op de bank, met een schuin oog gericht op haar prachtige nest.
 


21-04: Sascha's pups zijn ruim een week oud. De eerste week ging echt fantastisch goed. Na een week is het met 1 teefje wat minder goed gegaan. We voeren ze wat melk bij en hopen dat ze het gaat redden. Sascha is heel goed voor haar pups maar gaat ook graag naar buiten en hoeft dan niet perse weer terug binnen.
12-04: Vanmorgen heeft ons Sascha haar eerste nestje gekregen. De vader is onze tijdelijke logee Benji uit Noorwegen. De geboorte is probleemloos verlopen en de gewichten van de pups varieren van 245 tot 325 gram. Vanaf nu nemen wij reserveringen aan voor de pups.