*

Leah 't Wijnmeer

- 27-07-1998 -

Fokker: J. van Zandvoort
Eigenaar: Monique van Poppel

 

- 1 x reserve CAC
 
Leah 't Wijnmeer Mister Magoo of Blue Tails Ivick Whitegold de L'Erette Gibus de L'Erette
Giza
Tiakina Then He Kissed Me Edenmist Rush 'N Roulette
Tiakina Tea Forme Please
Claudette 't Wijnmeer Glensanda Gallivanter Haytimer of Hanburyhill at Hartmere
Glensanda Unique Gem
Moville Moonlight Blenmerrow Beech Nut at Arlanvic
Moville Minuet
 
Dit is ons "Detteke" wat afgeleid is van haar moeder Claudette. Een heerlijk hondje om te hebben, heel makkelijk met een super vrolijk karakter, ook naar vreemden toe. Een halfzus van onze Merlijn en dat zie je meteen aan hun enorme vachten die ze duidelijk van papa Scott (Mister Magoo of Blue Tails) hebben. Bonnie is klein (33 cm.) maar beslist geen spitsmuis. Ondanks haar formaat heeft ze het best goed gedaan op shows. Ze heeft een compleet gebit en is CEA niet vrij.

Haar eerste nestje kreeg ze op 19 maart 2000. Ze was de eerste teef in Nederland die een nest kreeg van Ch. Faradale Frisbee for Grandgables en het resultaat was prima. Drie reutjes en een teefje werden geboren en die mogen alle 4 gezien worden. Het teefje hebben we gehouden en dat is onze Masja.

In 2001 werd Bonnie weer gedekt maar helaas is het toen mislukt. Er werden geen pups geboren! In 2002 opnieuw geprobeerd met Ch. Ricky 't Wijnmeer, een sable reu die familie is van Bonnie met exact hetzelfde resultaat als haar eerste nestje nl. 3 sable reutjes en 1 driekleur teefje. Ook weer met hetzelfde leuke karakter als de pups uit het eerste nestje en zoals Bonnie zelf natuurlijk. 

In 2003 heeft Bonnie haar derde nestje gekregen van onze eigen Merlijn -Quashee Just Won Look-. Het resultaat waren 4 kerngezonde pups, wederom 3 teefjes en 1 reutje;-))

In 2005 krijgt Bonnie haar laatste nestje van onze Robbie.

 

Back