*

Ariadne Iz Grafskogo Pomestiya

- 19-02-2004 -

Fokker: Galina Grafshina
Eigenaar: Monique van Poppel

 
 

Ariadne Iz Grafskogo Pomestiya

 
Ch. Arcot Just a Moment Ch. Crisanbee Goldsmith at Myriehewe Myriehewe Spanish Crown
Ch. Crisanbee Belle Helene
Arcot Precious Moments Ch. Arcot Inquisitive
Rydardale Simply Red at Arcot
Valerina Ross Dania Ch. Arcot Just a Moment Ch. Crisanbee Goldsmith at Myriehewe
Arcot Precious Moments
Lynaire Bewitched Faradale Facination
Lynaire Penny Blue
 

Ons teefje uit Rusland heet Lina.

We hadden al in 2003 bij Galina Grafshina aangegeven dat we nog wel ooit een sable teefje wilden hebben van dezelfde afstamming als onze Versailles en Jockey. Het was eigenlijk niet echt de bedoeling dat het zo snel zou gebeuren, zeker niet nu we zelf nestjes hebben waar 2 pups uit blijven, maar we kregen Lina aangeboden omdat er vanaf juli 2004 regels gaan veranderen waardoor het schijnbaar erg moeilijk wordt om nog honden uit Rusland te halen.

Toen Lina ruim 12 weken was heb ik haar in Rusland opgehaald samen met haar nestbroertje Advocate die in Denemarken woont en een grote broer die naar Noorwegen woont. De reis ging goed, en Lina had zich voorbeeldig gedragen. Eenmaal thuis aangekomen voelde ze zich meteen op haar gemak, en binnen een paar dagen wisten we al dat het een pittige tante is. Ze weet wat ze wil, en als ze haar zin niet krijgt kan ze heel boos worden. Ze is erg op mensen gericht, altijd vrolijk en nergens bang van.

Lina is het kleine zusje van Versailles, want ze hebben bijna dezelfde afstamming. Qua hoofd lijken ze ontzettend op elkaar. Ze heeft een enorme vacht. Op bovenstaande foto is ze een jaar oud en volop in de rui.

Lina is 37 cm. en ze  heeft een compleet gebit. Ze is een twijfelgeval voor CEA.

 

Back